PUMPPAAMOHUOLTO VIKAPÄIVYSTYS 24H

PUH. 044 974 5178

Sertech
PUMPPAAMOHUOLTO VIKAPÄIVYSTYS 24H

PUH. 044 974 5178


JÄTÄ VIESTI

Nimi/Yritys
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Viesti
Haluan, että minuun ollaan yhteydessäLomakkeen lähetyksen varmennuskoodi *
Syötä kuvassa oleva numerosarja. Jos et pysty lukemaan numeroita, lataa uusi kuva

Pakolliset kentät * 
 
Vikapäivystys 24/7
044 974 5178

Yritys

Sertech Oy on perustettu palvelemaan asiakkaiden erilaisia tarpeita jätevesialalla, kaikissa mahdollisissa toimintaympäristöissä. Toimintamme lähtökohta on täystyytyväinen asiakas, joka on kokenut palvelumme kokonaisvaltaisesti onnistuneeksi, nopeaksi ja luotettavaksi.

 

Yrityksemme on pyrkinyt jatkuvan parantamisen periaatteella laajentamaan niin osaamistaan kuin kalustoaankin siihen suuntaan, että asiakas saisi kaiken mahdollisen tarvitsemansa palvelun yhdellä puhelinsoitolla tai sähköpostilla. Yrityksemme haluaa tehdä töitä mahdollisimman henkilökohtaisesti, jolloin asiakkaalle ei ole koskaan epäselvää mistä, milloin ja mihin hintaan hän tarvitsemansa palvelun saa. Toimintamme on mahdollisimman läpinäkyvää asiakkaalle palvelun alusta työn loppuunsuorittamiseen saakka.

 

Sertech Oy jättää jokaisesta käynnistään jälkeensä toimivan pumppaamon, tyytyväisen asiakkaan ja kirjallisen raportin tehdyistä töistä. Me keskustelemme asiakkaan kanssa etukäteen tarpeista, suunnittelemme yhteistyössä tulevat toimenpiteet, aikataulutamme huollot ja korjaukset ja otamme vastuun asioiden sujuvuudesta koko prosessin ajan.  

 

Kaiken lähtökohta on asiakkaalle mahdollisimman vaivaton, helppo, sujuva ja kokonaistaloudellisesti edullinen jätevesipalvelu.

 

Tutustu palveluihimme lisää palvelut-osiosta. 

Tutustu rekisteriselosteeseen